• 01

    PANGALAMAN

    Kami gaduh pangalaman langkung ti 30 taun di daérah komponén éléktronik sareng kami terang naon anu anjeun peryogikeun sareng kumaha cara ngalayanan anjeun.

  • 02

    Sertifikasi

    Pabrik kami disertipikasi ISO9001 sareng ISO14001.Kami parantos lulus sababaraha sertifikasi ti kakuatan industri utama di sakumna dunya.

  • 03

    Kualitas

    Kami gaduh laboratorium sorangan sareng langkung ti 20 alat uji pikeun mastikeun stabilitas sareng kinerja produk urang.

  • 04

    Jasa

    Kami gaduh insinyur anu dididik sareng berpengalaman anu tiasa ngabantosan para nasabah dina pamilihan komponén éléktronik, optimasi sirkuit sareng nyayogikeun analisa gagal nalika palaksanaan.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • Mangtaun-taun
    pangalaman

  • Listrik
    sertipikat kaamanan

  • Produksi pinuh otomatis
    garis ngajalankeun 24 jam

  • Kapasitor jeung varistor
    model di stock

Tentang Kami

  • Langkung ti 30 Taun di Area Komponen Éléktronik

    Insinyur profésional kami bakal ngabantosan anjeun dina pilihan modél sareng nawiskeun analisa sirkuit nalika dianggo.

  • Credited kalawan Leuwih 30 Sértipikat Kasalametan

    Kami parantos lulus sertifikasi sistem manajemen ISO9001 sareng ISO14001 sareng parantos nampi sababaraha sertipikat ti kakuatan industri utama di sakumna dunya.

  • Langkung ti 10 Jalur Produksi Otomatis Ngajalankeun 24 Jam

    Baris produksi pinuh otomatis kami ngamungkinkeun urang pikeun shorten waktu kalungguhan jeung ngurangan produk cacad.

  • Awarded over 30 safety certificates from industrial power.Awarded over 30 safety certificates from industrial power.

    sertipikat

    Dileler leuwih 30 sertipikat kaamanan ti kakuatan industri.

  • A professional manufacturer with over 30-year experience in electronic components.A professional manufacturer with over 30-year experience in electronic components.

    pangalaman

    Produsén profésional kalayan pangalaman langkung ti 30 taun dina komponén éléktronik.

  • Best pre-sales and after-sales service.Best pre-sales and after-sales service.

    palayanan

    Pangalusna pra-jualan sareng jasa saatos penjualan.

Aplikasi

Blog urang

  • Naha Superkapasitor Ayana Husus?

    Kantos saprak panyalindungan lingkungan diajengkeun, urang tiasa ningali sapédah listrik sareng mobil listrik dimana-mana di jalan.Kinerja kendaraan listrik ieu umumna ditangtukeun ku sistem listrik internalna.Sabenerna, kapasitor super dianggo salaku bat ...

  • Kumaha Tegangan Pangaruh Penyembuhan Diri Kapasitor Film?

    Diomongkeun ngeunaan kapasitor pilem, sadayana tiasa mikirkeun kaunggulan sareng aplikasina.The impedansi tina kapasitor pilem pisan tinggi, ciri frékuénsi anu alus teuing, leungitna sedeng leutik, sarta bisa ngawujudkeun timer penyembuhan.Naha hubungan antara volt...

  • Ukuran Perlindungan Kapasitor Film anu Anjeun Peryogikeun Nyaho

    Kapasitor pilem mangrupikeun kapasitor anu nganggo foil logam salaku éléktroda, sareng pilem plastik sapertos poliétilén, polipropilén, polistiréna atanapi polikarbonat ditumpangan tina kadua tungtung teras digulung kana struktur silinder.Numutkeun jenis fi plastik ...

  • Kumaha Milarian Pabrikan Varistor Terjamin?

    Sababaraha pembeli tiasa henteu terang dimana ngamimitian nalika milih varistor di awal.Kinerja produk, kualitas, modél, sareng jasa saatos-jualan sadayana kritis.Artikel ieu bakal ngabejaan Anjeun kumaha carana manggihan produsén varistor dijamin!Varistor mangrupikeun wates tegangan ...

  • Kompetisi E-Commerce Panonpoé Anyar Kalima

    Urang ngahadiran Kompetisi E-Commerce Panonpoé Anyar Kalima (Divisi Dongguan) ti bulan Juni nepi ka Séptémber di 2018. Salila tilu bulan ieu, urang diajar loba, kaasup kaahlian promosi pamasaran, kaahlian jualan, jeung komunikasi sosial jeung sajabana, nu pohara mantuan pikeun urang....